Harmonie

Harmonie
Fairy 1

Een conflict dat je zorgen baarde is opgelost. Weet dat je deze vrede verdient. Aanvaard dit geluk welwillend.

Beschrijving

Geliefd kind van God, je houdt van de vrede des harten. Deze kaart komt bij je als een teken van vernieuwde harmonie, die tot je door begint te dringen. Houd op met de situatie als problematisch te zien, zie jezelf en anderen door de ogen van je beschermengelen. Op die manier kijk je door de buitenkant heen, zie je de schoonheid en het licht dat eeuwig schijnt in elk mens. Door je manier van kijken te verschuiven naar het perspectief van de engelen, word je een Aarde-engel. Het vasthouden aan dit 'helikopter-kijken' zal diepe genezing brengen in al je relaties. Conflicten vallen weg, maken plaats voor de heldere en nieuwe waarheid over alles en iedereen.

Wat vind jij van 'Harmonie'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen