Beschermengel

Beschermengel
Fairy 1

Je beschermengelen willen je op dit moment laten weten hoeveel zij van jou houden. De liefde van je engelen is geheel onvoorwaardelijk en allesomvattend.

Beschrijving

Je bent niet alleen. Je hebt deze kaart getrokken als een liefdesbrief van je beschermengelen. Zij laten je weten: 'Wij zijn hier. We zijn nooit bij je weggeweest, en wij kunnen nooit bij je weggaan'. Je beschermengelen vertellen je dat jij hun hulp en aandacht verdient. Er is niets wat je ooit hebt gedacht, gezegd of gedaan, dat je kan scheiden van je goddelijke helpers. Zij veroordelen je nooit voor de fouten die je hebt gemaakt, en zij laten je nooit in de steek. De engelen zijn er eenvoudig om je te helpen, zodat jij je spirituele weg mag gaan, en ook anderen kunt helpen.

Wat vind jij van 'Beschermengel'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen