Vriendschap

Vriendschap
Fairy 1

Er zijn veranderingen gaande in je vriendschappen. Wees liefdevol, maar eerlijk, voor jezelf en voor je vrienden in deze periode. Wees dankbaar voor de helende gaven van een echte vriend of vriendin.

Beschrijving

Je bent niet alleen vanbinnen aan het veranderen, maar je leven verandert ook aan de buitenkant! Een van de dingen die aan het veranderen is, is je relatie met vrienden. Misschien ben je bang dat je niet langer meer dezelfde interesses zult hebben als je oude vrienden. Of misschien vraag je jezelf af, of je wel nieuwe vrienden zult leren kennen met wie je een hechte band krijgt. Veranderingen in vriendschap zijn heel natuurlijk, en de engelen vragen je jouw vriendschap in hun handen te geven. Weet dat God en je engelen waken over jou en over je vrienden. Zij zullen ieder van jullie liefdevol door deze overgangsperiode helpen. Deze kaart geeft ook aan dat je klaar bent voor nieuwe vriendschappen met mensen met gelijke interesses en ambities.

Wat vind jij van 'Vriendschap'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen