Vrijheid

Vrijheid
Fairy 1

De engelen helpen je om je ware gevoelens en gedachten vrijelijk en liefdevol te uiten.

Beschrijving

Je kunt je in je leven soms verstrikt en gevangen voelen in de situatie van het moment. Met het trekken van deze kaart vragen de engelen jou je te realiseren dat jij de enige gevangenbewaarder bent die ooit in je leven zal opduiken. Op het moment dat jij je realiseert dat je het zelf in je macht hebt om vrij te zijn, kun je vrij zijn. Alles wat je in je leven doet is een keuze, en je bent altijd vrij om een nieuwe keuzes te maken. Ook gevangenen hebben vrijheid van denken, zodat ook zij vrede kunnen voelen, gelukkig kunnen zijn, in welke omstandigheden zij zich ook bevinden. De eerstvolgende keer dat je iets zegt dat begint met: 'Ik moet', stop dan onmiddellijk. Vraag God en de engelen om je alternatieve keuzes te laten zien. Zij zullen je helpen je taak te vervullen vanuit een liefdevol perspectief, zodat je je niet meer gevangen voelt. Of zij zullen je laten zien dat je ook iets anders kunt doen, iets dat je wel graag doet.

Wat vind jij van 'Vrijheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen