Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Helen met de Engelen Vergeving

Helen met de Engelen - Vergeving

Vergeving
Laat boosheid en wraakgevoelens los. Voel jezelf geheeld. Je hoeft niet datgene dat gebeurd is te vergeven, maar wel de persoon die het deed. Op die manier kun jij in vrede leven.

De engelen geven je de raad om boosheid en irritatie los te laten. Je hebt misschien volkomen het recht om boos te zijn, maar de engelen vragen je om te kijken naar de hoge prijs die je betaalt door je energie in je boosheid te steken.

Doorgaan met niet vergeven betekent dat je doorgaat met het straffen van jezelf. Vergeving betekent: ik wil niet langer in pijn rondlopen in reactie op wat jij hebt gedaan.

Helen met de Engelen Orakelkaarten kopen?

Helen met de Engelen orakelkaarten
Helen met de Engelen orakelkaarten

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen orakelkaarten kopen