Vergeving

Vergeving
Fairy 1

Laat boosheid en wraakgevoelens los. Voel jezelf geheeld. Je hoeft niet datgene dat gebeurd is te vergeven, maar wel de persoon die het deed. Op die manier kun jij in vrede leven.

Beschrijving

Met het trekken van deze kaart geven de engelen je de raad om boosheid en irritatie los te laten. Zij realiseren zich dat je misschien wel volkomen het recht hebt om boos te zijn. Zij vragen je echter om te kijken naar de hoge prijs die je betaalt als je een vat vol boosheid blijft. Vergeving betekent niet: 'Wat je gedaan hebt is okay voor mij.' Het betekent eenvoudig: 'Ik wil niet langer met pijn rondlopen in reactie op wat je hebt gedaan.' Als we doorgaan met in ons hart niet te vergeven, straffen we alleen maar onszelf. Je engelen willen je helpen om het niet kunnen vergeven los te laten. Je hoeft hen alleen maar te vragen je te helpen.

Wat vind jij van 'Vergeving'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen