Focus

Focus
Fairy 1

Denk aan datgene wat je wilt, en niet aan de dingen die je niet wilt. Waak zorgvuldig over je gedachten want zij zijn de scheppers van je ervaringen.

Beschrijving

Soms lijkt het of onze gedachten ons kiezen, maar dit is nooit het geval. Wij kiezen altijd zelf onze gedachten - elk moment. Onze gedachten hebben altijd een effect, er bestaan geen neutrale gedachten. Een fractie van een seconde voordat je een gedachte hebt, besluit je om die gedachte te hebben. Dus: door oefening kun je leren je gedachten te sturen, en te veranderen. Dit is hetzelfde als zelf het stuur in handen nemen van je leven. Misschien denk je dat je concentratievermogen te zwak is, maar de onfeilbare geest van God leeft in jouw geest. Je kunt opmerkelijke staaltjes van concentratie bij jezelf ervaren door de volgende affirmatie te gebruiken: 'Ik kan nu mijn geest focussen met mijn wil. Ik denk alleen liefdevolle gedachten, mijn engelen zijn de poortwachters en zij zorgen voor een constante stroom van liefdevolle gedachten.'

Wat vind jij van 'Focus'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen