Zichtbaar worden

Zichtbaar worden
Fairy 1

Stralend, krachtig, succesvol en intelligent: je ware zelf komt nu aan het licht. Laat je ware zelf zichtbaar worden voor anderen, want daarmee beur je hen op en inspireer je hen.

Beschrijving

Je bent in zo veel opzichten geweldig, en je begint je ware natuur meer te vertrouwen en te laten zien. Eens dacht je misschien dat je jouw gevoelens verborgen moest houden voor anderen (misschien zelfs ook voor jezelf!). Maar nu begin jij je te realiseren, dat het tonen van je ware authentieke zelf van vitaal belang is, en dat dit grote aantrekkingskracht heeft. Je engelen vragen je om je ware gevoelens te honoreren, door ze te laten zien, aan anderen en aan jezelf. Je engelen zullen je helpen op een liefdevolle manier over je gevoelens te praten, zodat er geen misverstanden ontstaan tussen jou, je vrienden en je dierbaren. Je engelen zullen je nooit raden iets te doen of te zeggen, dat iemand anders zou kwetsen, en ook jezelf niet! Als jij je ware zelf tevoorschijn laat komen, en laat spelen, staan de engelen er ook voor in dat je leven zal toegroeien naar een nieuw niveau van innerlijke vrede.

Wat vind jij van 'Zichtbaar worden'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen