Goddelijke timing

Goddelijke timing
Fairy 1

Schenk aandacht aan deuren die op dit moment voor je open gaan, of deuren die juist dicht gaan. Loop de deuren door die open gaan en zie wat je kunt leren van de deuren die dichtgaan.

Beschrijving

Je gebeden worden verhoord. Daar hoefje niet aan te twijfelen. Alles gebeurt echter volgens de Universele Wetten van Goddelijke Timing. Dit betekent dat bepaalde stukjes van de puzzel eerst op hun plek moeten vallen voordat andere stukjes tot bloei kunnen komen. Als je probeert bepaalde stukjes eruit te laten of te haastig op hun plek te leggen, dan zal het hele plan geen solide fundering krijgen. Probeer niet om deuren, die duidelijk dicht zijn voor je, te forceren. In plaats daarvan is het beter je engelen te vragen je duidelijk te maken of deze deur dicht is-vanwege negatieve verwachtingen, of dat het simpel een teken is van goddelijke timing. Zoek naar andere deuren, die wel opengaan, en loop daar doorheen, in vertrouwen en met dankbaarheid.

Wat vind jij van 'Goddelijke timing'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen