Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Helen met de Engelen Goddelijke timing

Helen met de Engelen - Goddelijke timing

Goddelijke timing
Schenk aandacht aan deuren die op dit moment voor je open gaan, of deuren die juist dicht gaan. Loop de deuren door die open gaan en zie wat je kunt leren van de deuren die dichtgaan.

Je gebeden worden verhoord. Daar hoef je niet aan te twijfelen. Alles gebeurt echter volgens de wetten van de Goddelijke Timing.

Dit betekent dat bepaalde deeltjes van de puzzel eerst op hun plek moeten vallen voordat andere stukjes tot bloei kunnen komen. Als je probeert bepaalde stukjes eruit te laten, zal het hele plan geen solide fundering hebben. Probeer niet om deuren die dicht zijn te forceren. Ze zijn niet voor niets dicht.

Helen met de Engelen Orakelkaarten kopen?

Helen met de Engelen orakelkaarten
Helen met de Engelen orakelkaarten

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen orakelkaarten kopen