Overvloed

Overvloed
Fairy 1

Een nieuwe stroom aan steun komt jouw kant op. Vraag de engelen om je te helpen bij het loslaten van angst voor schaarste, zodat je kunt genieten van deze overvloed.

Beschrijving

Je boodschapperengel kondigt de aankomst van overvloed voor je aan. De bron van alle overvloed is God, en jij hebt vertrouwen gehad dat de Maker aan jouw behoeften zou voldoen. Jouw vertrouwen, ook al is het klein, heeft de aanzet tot overvloed getriggerd en deze overvloed manifesteert zich nu voor jou. Blijf vertrouwen hebben en overvloed zal op alle vlakken blijven komen; materieel, psychologisch, emotioneel, spiritueel en intellectueel. Een prachtige affirmatie om je te helpen bij deze stroom aan overvloed is: "Ik accepteer al het goede in mijn leven. Aan al mijn behoeften wordt met overvloed voldaan. Nu en altijd."

Wat vind jij van 'Overvloed'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Engelen kopen?

Helen met de Engelen Helen met de Engelen

Je beschermengelen hebben boodschappen voor je die je kunnen helpen om te helen. De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen over je liefdesleven, carrière, gezondheid, familie en meer.

Iedere engelenkaart beschikt over een prachtige afbeelding van een engel. Er zijn geen negatieve kaarten in dit deck aangezien engelen altijd begeleiden vanuit een plek van liefde.

Helen met de Engelen kopen