Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Affirmatie

Fairy 1

Ik ben afgestemd op mijn innerlijke leiding. In vol vertrouwen verlaat ik mij op deze innerlijke bron.

Fairy 1

Je bent je eigen beste vriend, en je kunt emotioneel en fysiek voor jezelf zorgen.

Beschrijving

Soms zijn we bang, en willen we gerustgesteld worden door iemand anders, dat alles goed zal komen. Met het trekken van deze kaart krijg je de verzekering, dat alles wat je nodig hebt er al voor je is. Je kunt op jezelf vertrouwen, en op je spirituele gaven om alles wat je in het leven nodig hebt te kunnen manifesteren. Het is waar dat je manifestaties de energie zijn van de Geest, die vaak werkt door andere mensen, maar het begint altijd met jouw eigen denken. Deze kaart raadt je ook aan alle negativiteit uit te bannen, die je afhoudt van het luisteren naar je eigen innerlijke stem. Laat geen neezeggers je afhouden van het verwerkelijken van je dromen. Je hebt net zoveel recht, en je verdient het bereiken van je doel net zoveel als ieder ander. Houd je intentie gefocust, en laat je van boven af leiden, en je dromen worden werkelijkheid.

Wat vind jij van 'Zelfvertrouwen'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen