Wonderen van de natuur

Wonderen van de natuur

Affirmatie

Fairy 1

Ik vind het fijn om buiten in de natuur te zijn. Ik voel me versterkt door de zon, de frisse lucht, de planten en de dieren. Ik zorg heel goed voor ieder levend wezen, ook voor mezelf.

Fairy 1

Breng tijd door in de buitenlucht, te midden van bloemen, planten en bomen. De natuur heeft prachtige dingen te bieden en wil die graag met je delen. Ook ideeën, informatie en helende energie.

Beschrijving

AIs je niet in verbinding bent met Moeder Aarde kun je je gedeprimeerd gaan voelen of futloos, en vaak zonder te weten hoe dat komt. De Aarde op haar beurt voelt zich ook in de war en verontrust als je niet regelmatig contact met haar maakt. Voor haar is het belangrijk jou te midden van al haar schoonheid te kunnen ontmoeten, zodat ze je via dat kanaal informatie kan geven. Op die manier zul je ook het best weten hoe zorg te dragen voor je planeet. Deze kaart vraagt je dringend elke dag een tijdje, al is het maar vijf minuten, buiten in de natuur te zijn. Doe je kousen en schoenen uit en voel met je voeten direct de aarde, het gras, het zand. Doe je ogen dicht, en haal een paar keer diep adem, omringd door de magische energie van de natuur. Vraag de elfen je te helpen met wat je op dit moment bezighoudt. Doe dan je ogen weer open, en kijk of je hun snel bewegende lichtjes ziet, het eerste teken dat je de elfen om je heen kunt zien.

Wat vind jij van 'Wonderen van de natuur'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen