Wees eerlijk tegenover jezelf

Wees eerlijk tegenover jezelf

Affirmatie

Fairy 1

Het is veilig voor mij om eerlijk te zijn tegenover mijzelf en anderen. Ik spreek mijn waarheid met liefde.

Fairy 1

Deze kaart geeft aan, dat je je ware gevoelens verbergt, en dat je niet openhartig bent over iets belangrijks. De elfen dringen er bij je op aan, dat je je niet verzet tegen je ware gevoelens.

Beschrijving

Heb je het gevoel dat je vastloopt? Terneergeslagen? Moe? Boos of geïrriteerd? Dit zijn allemaal tekenen die er op wijzen dat we niet eerlijk zijn tegenover onszelf. Misschien heb je het gevoel dat je het je niet kunt veroorloven eerlijk te zijn tegenover jezelf, dat je geen keus hebt. Deze kaart vraagt je niet om radicaal dingen te veranderen in je leven, of dat je een confrontatie aangaat met iemand anders. Maar het is van het grootste belang dat je eerlijk bent tegenover jezelf. Een gemakkelijke manier om in contact te komen met je ware gevoelens, is om naar buiten te gaan, de natuur in, en te communiceren met de elfen, die leven te midden van bloemen, bomen en gras. Ook al kun je de elfen niet zien of horen, vertel ze toch alles wat je denkt en voelt en ervaart. Vraag hen je te helpen in contact te komen met je diepste gevoelens. De elfen houden ons graag de spiegel voor, zodat wij kunnen zien, en de waarheid erkennen.

Wat vind jij van 'Wees eerlijk tegenover jezelf'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen