Vriendelijkheid

Vriendelijkheid

Affirmatie

Fairy 1

Ik ben vriendelijk, zorgzaam en liefdevol, jegens mijzelf en anderen.

Fairy 1

Wees vandaag vriendelijk in woord en daad, in alles, tegenover jezelf, andere mensen, dieren en het milieu, en kijk eens wat je dat oplevert!

Beschrijving

We denken vaak dat vriendelijkheid 'zorgzaamheid' betekent. Maar vriendelijk zijn is eigenlijk 'liefdevol' zijn. Met het trekken van deze kaart geven de elfen je de mooie opdracht om vandaag te kijken hoeveel gelegenheden je hebt om vriendelijk te zijn. Dit kan heel goed 'verborgen vriendelijkheid' zijn, waarbij je goed doet zonder dat het wordt opgemerkt. Of het kan zijn dat je vriendelijk bent voor vreemden, die een helpende hand nodig hebben of een vriendelijk woord. Vriendelijk zijn kan ook met zich meebrengen dat je iemand anders een argumentatie laat winnen, of dat je je als vrijwilliger beschikbaar stelt voor een zaak waar je in gelooft. Als je aandacht schenkt aan de impact van elke gedachte en elke daad, dan ontwikkel je vanzelf de gewoonte vriendelijk te zijn. Deze nieuwe energie van vriendelijkheid trekt nieuwe vrienden aan. Als je vriendelijkheid beoefent jegens planten en dieren en het milieu, krijg je een nauwere band met de natuur. En heel belangrijk, als je met name vriendelijk bent voor jezelf, door met mededogen over jezelf te denken, en tijd voor jezelf te nemen, dan word je beloond met een diep gevoel van tevredenheid en vrede.

Wat vind jij van 'Vriendelijkheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen