Volg je dromen

Volg je dromen

Affirmatie

Fairy 1

Ik verdien het beste. Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn dagbesteding en mijn leven.

Fairy 1

Mediteer over het verlangen van je hart. Pas je dagelijkse schema aan, zodat je je tijd op een manier besteedt die zinvol voor je is.

Beschrijving

Soms is het moeilijk om te weten wat je nu echt wilt. Er zijn zoveel invloeden van buitenaf, en zoveel dingen die je liever niet wilt, die aan je trekken en die eisen: 'Luister naar me!'. En je wacht tot je een ogenblik vrij bent, om je bezig te houden met je droom, met je aspiratie. Maar dat ogenblik lijkt maar nooit te komen. De elfen vragen je verantwoordelijkheid te nemen voor je dagelijkse schema, je dagindeling. Eerst vragen zij je om te mediteren over de verlangens van je hart. Maak een lijstje van vijf prioriteiten in je leven. Maak dan een dagindeling, waarin je tijd inruimt voor deze prioriteiten. Het is niet belangrijk wat je in die tijd doet. Het belangrijkste is dat je tijd en energie investeert in datgene wat je blij maakt en voldaan.

Wat vind jij van 'Volg je dromen'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen