Visualisatie

Visualisatie

Affirmatie

Fairy 1

Het is veilig voor mij om te zien. Ik ben een heel visueel iemand.

Fairy 1

Je heldere zien, je dromen, en de beelden in je hoofd en je geest worden steeds duidelijker en sterker. Deze kaart vraagt je je visuele talenten te vertrouwen en te ontwikkelen, en ze te gebruiken om bewust te manifesteren.

Beschrijving

De elfen kennen de kracht van bewuste visualisatie als een middel om te manifesteren. Deze kaart is een aanrader om elke dag een tijdje stil te zijn, en jezelf te visualiseren terwijl je een gezond, gelukkig, vol en zinvol leven leidt. Visualiseer alleen wat je graag wilt, vermijd beelden van wat je niet wilt. Je hebt sterke visuele kwaliteiten, al ben je je dat misschien niet bewust. Zeg iedere dag tegen jezelf: 'Ik ben een heel visueel mens.' Dan zal elke blokkade, die er nog is over helderziendheid, worden opgeheven. Weet dat het veilig voor je is de toekomst te kunnen zien, de geestelijke wereld, en de waarheid van het leven. Met het loslaten van elke denkbare angst over 'zien' zal je vermogen tot visualiseren aanzienlijk groter worden.

Wat vind jij van 'Visualisatie'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen