Vertrouw je intuïtie

Vertrouw je intuïtie

Affirmatie

Fairy 1

Ik vertrouw mijn gevoelens en gedachten, en volg die zonder uitstel.

Fairy 1

Het is veilig om de stem van je hart te volgen. Diep van binnen weet je wat je moet doen. Deze kaart vraagt je dit innerlijke weten te vertrouwen en te volgen.

Beschrijving

Heeft je innerlijke stem onlangs je aandacht proberen te trekken? Misschien een onderbuikgevoel dat aan je trok als een blindengeleidehond, of je hebt misschien de laatste tijd dromen gehad die gepaard gingen met heftige emoties, of met symbolen. Deze kaart vraagt je met nadruk aandacht te schenken aan deze verschillende vormen van intuïtie. Het is nu niet de tijd om deze boodschappen te negeren, of op de lange baan te schuiven. Vertrouw deze innerlijke wijsheid, zoals je dat zou doen als die van een gerespecteerd meester kwam. Weet dat je je die leiding niet inbeeldt. De krachtige en steeds terugkerende stem ervan is het teken dat je echt heldere en betrouwbare boodschappen krijgt, die het waard zijn om op te volgen.

Wat vind jij van 'Vertrouw je intuïtie'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen