Vakantie

Vakantie

Affirmatie

Fairy 1

Ik geef mezelf toestemming om regelmatig te rusten en me te ontspannen, wetend dat ik dan, opgepept, gelukkiger zal zijn en veel productiever.

Fairy 1

Je hebt een onderbreking nodig van de dagelijkse sleur en stress. Deze kaart is een verzoek aan jou tijd voor jezelf te maken zodat je kunt rusten en bijtanken.

Beschrijving

De elfen nemen regelmatig vakantie, en bezoeken dan verre valleien waar andere elfen leven. Zij kennen en respecteren de waarde van een verandering van omgeving. Met het trekken van deze kaart word je ten zeerste aangeraden ditzelfde ook te doen voor jezelf. Een vakantie hoeft helemaal niet veel tijd en geld te kosten. Het betekent even weg zijn van de alledaagse zorgen en eisen. Zelfs één nacht in een klein hotelletje, terwijl je je telefoon thuis laat, kan heel therapeutisch werken. Denk aan een vakantie als een investering in jezelf en in de toekomst. Alle levende wezens hebben rust nodig om echt efficiënt te kunnen werken. Na de vakantie zul je in een betere stemming zijn, en meer energie hebben. Je zult gemakkelijker creatieve ideeën hebben, en je positieve manier van doen zal nieuwe mensen en kansen in je leven aantrekken. Stel een vakantie niet uit, maak vandaag nog een definitief plan.

Wat vind jij van 'Vakantie'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen