Stille tijd

Stille tijd

Affirmatie

Fairy 1

Ik geef mezelf nu toestemming om stil te zijn, van binnen en van buiten. Mijn geest is rustig, en ik geniet van mijn eigen gezelschap.

Fairy 1

Je hebt wat tijd voor jezelf nodig, weg van andere mensen en van het lawaai van de omgeving. Zelfs een korte onderbreking zal heel verfrissend voor je zijn.

Beschrijving

Soms zijn we ons niet eens bewust van de nadelige invloed, die stress heeft op ons leven. We zijn zo gewend geraakt aan leven in herrie en rumoer, dat we het niet eens merken als ons lichaam ons verteld dat het overbelast is. De symptomen zijn onder andere ziekte, ongewone vermoeidheid, depressie of angst, eetstoornissen, gewichtsproblemen, verslaving, slaapstoornissen, geïrriteerdheid, en de neiging om je terug te trekken. Met het trekken van deze kaart word je gevraagd je lichaam en je ziel te honoreren, door wat stille tijd te hebben, alleen voor jezelf, en wel zo gauw mogelijk. Misschien is dit in retraite gaan, een dag op het water doorbrengen, aan het strand of in de bergen; misschien is het een voettocht of een lange wandeling, of een dag naar de sauna. Je kunt ook je telefoon uitzetten, een bordje op de deur hangen met 'niet storen', en een lang middagdutje doen, een uitgebreid bad nemen, of een van je lievelingsboeken lezen. Welke vorm je stille tijd ook heeft, de elfen vragen je om jezelf die stille tijd te beloven, en zonder uitstel.

Wat vind jij van 'Stille tijd'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen