Stel hogere normen

Stel hogere normen

Affirmatie

Fairy 1

Ik verdien en verwacht het beste in het leven. Ik stel hoge normen voor mezelf.

Fairy 1

Neem nooit met minder genoegen dan je dromen. Zodra je vast besloten bent een betere situatie te manifesteren, zal het Universum een manier vinden om dit werkelijkheid te doen worden voor je.

Beschrijving

Diep van binnen weet je wat voor soort leven voor jou de bedoeling is. Door het trekken van deze kaart word je er aan herinnerd dat je elke situatie die je wilt, kunt manifesteren en ook verdient. De elfen vragen je op te houden met negatieve uitspraken, die gebaseerd zijn op benauwd denken, zoals: 'Dit kan ik me niet veroorloven', of 'Dit krijg ik nooit voor elkaar.' Zij vragen je om in plaats daarvan je normen hoger te stellen, op het niveau dat alle kinderen van God verdienen. Maak een lijst van alle diepste verlangens van je hart, en ga die lijst dagelijks na, met een gevoel van vertrouwen en dankbaarheid - dit zijn de gevoelens die je wensen tot werkelijkheid maken. Maak dan van binnen het vaste voornemen het beste voor jezelf te verwachten. Dit is je 'koopcontract' dat wonderen doet in je leven. Als je dromen werkelijkheid beginnen te worden, zorg er dan voor dat je het goede met gratie accepteert in je leven. Je verdient de beste beloningen in het leven (wij allemaal)!

Wat vind jij van 'Stel hogere normen'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen