Seksulatieit

Seksulatieit

Affirmatie

Fairy 1

Mijn seksuele zelf is aantrekkelijk, gezond, en in staat diepe vreugde te beleven.

Fairy 1

Je seksuele zelf heeft aandacht nodig. Met het trekken van deze kaart word je gevraagd eerlijk te zijn tegenover jezelf over je seksualiteit, en de juiste stappen te zetten.

Beschrijving

Seksualiteit vormt een belangrijk deel van ons leven, niet alleen voor ons fysieke zelf, maar ook voor ons emotionele en spirituele zelf. De elfenwereld kent de bijzondere vreugde van seksuele ervaringen. Zij kennen de verrukking en het licht, als je één wordt met je geliefde partner. Zij begrijpen hoe seksualiteit bevrijdend kan werken. Deze kaart is een oproep om, eventuele negatieve seksuele ervaringen die je hebt gehad, te helen. Als je ooit seksueel misbruikt bent, dan is dit een roep om hulp voor je innerlijke kind. Dan is dit wellicht een raad om professionele begeleiding te zoeken, of een supportgroep, om in het reine te komen met de negatieve ervaring en het zelfbeeld dat je nog met je meedraagt. Het kan hier ook gaan over het helen van een seksueel onbevredigende relatie. De elfen zullen je de juiste hulpbronnen tonen, zodat je echt vrij kunt zijn, en vrij de dynamische aspecten van je seksualiteit kunt beleven.

Wat vind jij van 'Seksulatieit'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen