Schoonheid

Schoonheid

Affirmatie

Fairy 1

Mijn innerlijk en mijn uiterlijk straalt aantrekkelijkheid uit. Ik houd van mijn mooie zelf.

Fairy 1

Waardeer je natuurlijke schoonheid en versterk die. Je schoonheid komt het duidelijkst tot uiting als je gelukkig bent en tevreden.

Beschrijving

We zijn allemaal op onze eigen manier aantrekkelijk. Een onderdeel van ons gevoel van eigenwaarde is het waarderen van hoe prachtig je in werkelijkheid bent. Kleineer jezelf nooit, op geen enkele manier! Denk altijd met liefde aan je lichaam, je gezicht, je haar, je gewicht, en elke vierkante centimeter van je fysieke zelf. Zeg elke dag positieve dingen tegen jezelf, zoals: 'Mijn innerlijke licht straalt uit elke porie en cel van mijn lichaam, en iedereen wordt aangetrokken tot mijn innerlijke en uiterlijke schoonheid.' Investeer tijd en geld in dingen die maken dat je je goed voelt, zoals een massage, een gezichtsbehandeling, een manicure- of pedicurebehandeling, lekker liggen in een warm bad, of een nieuw kapsel. Besteed je tijd zinvol, zodat je blij bent, en je zult stralen met de aantrekkelijkheid van een echt gelukkig mens.

Wat vind jij van 'Schoonheid'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen