Probleem opgelost

Probleem opgelost

Affirmatie

Fairy 1

Ik vraag of alle gevolgen van fouten en misverstanden ongedaan gemaakt worden, uit het verleden en uit het heden.

Fairy 1

Iets waar je je zorgen over maakte, is achter de schermen al geheeld. De oplossing is creatief, vindingrijk, en een echte verrassing voor je.

Beschrijving

Je staat op het punt om een hele welkome opluchting te ervaren, in verband met een probleem dat je zorgen baarde. De elfen laten je weten dat je alle reden hebt om te lachen, want de hemel is een oplossing aan het uitwerken, die zo creatief is, dat je echt zult grinniken om Gods gevoel voor humor. Het zal in feite een win-win-situatie zijn voor iedereen. Je zult spoedig goed nieuws krijgen, zoals het helen van een gespannen relatie, een onverwachte financiële meevaller, iets met je gezondheid dat opgelost wordt, een mooie aanwinst voor je huis, een nieuwe kans in je werk, of een romantisch voorstel. Doe alsjeblieft geen moeite om uit te vinden 'hoe' deze oplossing wordt bereikt, of hoe die zich zal manifesteren. In plaats daarvan, sta jezelf toe dat je opgewonden bent en dankbaar, en laat de hemel je helpen.

Wat vind jij van 'Probleem opgelost'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen