Positieve verwachtingen

Positieve verwachtingen

Affirmatie

Fairy 1

Ik ben veilig, vol vertrouwen, en zeker. Ik voel me blij over mijn toekomst.

Fairy 1

Houd vast aan je hoop, je dromen, affirmaties, visualisaties en gebeden, want zij zullen nu op een geweldige manier gemanifesteerd worden. Geef niet op vlak voordat het wonder plaatsvindt.

Beschrijving

Je hebt het zaad van de manifestatie geplant door je positieve denken en voelen. Misschien ben je echter af en toe teleurgesteld omdat je niet meteen resultaat ziet. Dan begin je pessimistisch te worden, en je af te vragen of je vertrouwen misschien onterecht was. Blijf toch maar vasthouden aan dat vertrouwen! Want hoewel de manifestatie langer op zich liet wachten dan je gehoopt had, hij komt er aan. En je wilt toch zeker niet de manifestatie ongedaan maken of verhinderen door negatieve gedachten. Ga bij de eerste gelegenheid naar buiten, een tuin of een klein park is al goed. Maak contact met je vrienden, de elfen. Zij zijn experts in manifestatie! Vertel hen over je twijfels, je angst en je teleurstelling, en ook over je hoop en je dromen. Vraag de elfen je te helpen om elke negativiteit die je mogelijk hebt los te laten, en voel hoe zij je omhullen met helende liefde en licht.

Wat vind jij van 'Positieve verwachtingen'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen