Overwin je problemen

Overwin je problemen

Affirmatie

Fairy 1

Mijn hart, mijn hoofd, mijn leven, iedereen en alles is nu in vrede.

Fairy 1

Als je midden in een probleem zit, kun je vaak de oplossing niet zien. Bekijk de situatie vanuit een hoger perspectief en je zult een nieuwe uitweg zien.

Beschrijving

Ben je, of was je, bang voor een schijnbaar onoverkomelijk moeilijke situatie? Je angst, je gespannenheid kunnen leiden tot een negatieve gefixeerdheid, waardoor je aan niets anders meer kunt denken. Je bent eindeloos op zoek naar een oplossing, maar je kunt er geen een bedenken en je begint je langzamerhand hopeloos te voelen. Of het nu om een groot of een klein probleem gaat, deze kaart vraagt je om eens even een stapje terug te doen, zodat je gemakkelijker een creatieve oplossing kunt zien. Stop met voortdurend bezig te zijn met het probleem, en geef dit in plaats daarvan over in de (wachtende) handen van het Universum. Geef het helemaal over, net zoals je een brief helemaal loslaat als je die op de post doet. En stel je dan voor hoe de elfen je probleem zouden bekijken. Hoe zou het er uit zien vanuit hun perspectief? Voel het vertrouwen en de hoop die zij je geven, en weet dat dit positieve gevoel de motor is voor een algehele oplossing van het probleem.

Wat vind jij van 'Overwin je problemen'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen