Ouderschap en kinderen

Ouderschap en kinderen

Affirmatie

Fairy 1

Ik heb goede ouder- en kindrelaties. Ik stel mijn hart open, zodat ik liefde en compassie kan ervaren voor alle leden van mijn familie.

Fairy 1

Er vindt in jou een positieve verandering plaats op het gebied van ouderschap. Een onverwachte gebeurtenis zal tot een heel positief resultaat leiden tussen jou en een ouden of een kind, of allebei.

Beschrijving

Familieverbanden zijn in de elfenwereld heel belangrijk. Zij kennen de waarde van het koesteren van deze relaties. De elfen laten gekwetste gevoelens nooit dooretteren. Zij praten altijd meteen over misverstanden, en zij delen hun gevoelens altijd eerlijk met elkaar. Met het trekken van deze kaart word je met nadruk gevraagd om eventuele nare gevoelens die je hebt ten opzichte van een of meer familieleden, onder ogen te zien en stappen te zetten, gewoon menselijke en ook spirituele, om tot heling te komen. Deze kaart kan er ook op duiden dat er een nieuw familielid in je leven komt. Dit kan een nieuwgeborene zijn, of een nieuw aangetrouwd familielid via een huwelijk. Het kan ook de terugkeer betekenen van een familielid met wie je het contact verloren had. Deze veranderingen komen op de vleugels van de hemel, en dit betekent dat je veilig bent, beschermd, en dat je veel vreugde aan hen zult beleven.

Wat vind jij van 'Ouderschap en kinderen'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen