Ontgifting

Ontgifting

Affirmatie

Fairy 1

Ik zorg heel goed voor mijn lichaam, en ik verlang alleen nog naar gezond eten en drinken.

Fairy 1

Je krijgt nu de boodschap je te reinigen van alles wat giftig is, je lichaam, je geest, je hart en je omgeving. God en de elfen zullen je hierbij helpen.

Beschrijving

Het is tijd om alle afvalstoffen te verwijderen, van binnen en van buiten. Deze kaart bevestigt je innerlijke leiding, die je vertelt alle schadelijke gewoontes los te laten. Ga de natuur in en doe een beroep op de elfen om bij je te zijn. Vraag God en de elfen om je te helpen alle afvalstoffen, alles wat giftig is, los te laten uit je lichaam, je geest en je hart. Vraag hen je te helpen los te komen van je gehechtheid aan gewoontes die je meer schaden dan goed doen. Je zult ontdekken dat je binnenkort een heel natuurlijke behoefte krijgt aan organisch vers voedsel en verse producten. Je zult de informatie willen lezen over de ingrediënten in alle voedingsmiddelen, dranken en toiletartikelen, je zult alleen nog maar natuurlijke producten willen gebruiken. Je zult hierin geleid worden, weg van milieuschadelijke stoffen. En wat het belangrijkste is, je denken en je voelen gaan een andere koers varen, niet meer die van oordelen en angst, maar in plaats daarvan gebaseerd op liefde.

Wat vind jij van 'Ontgifting'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen