Nieuwe vrienden maken

Nieuwe vrienden maken

Affirmatie

Fairy 1

Ik ben dankbaar voor mijn goede, ondersteunende en liefhebbende vrienden.

Fairy 1

Je vrienden- en kennissenkring verschuift naar een hogere frequentie. Het kan zijn dat oude vrienden een heel andere weg op gaan, en er komen nieuwe mensen in je leven.

Beschrijving

Je veranderende interesses en prioriteiten hebben een soort domino-effect op alles in je leven. Omdat je denken en je gevoelens nu meer gericht zijn op spirituele zaken, trek je meer geestverwanten aan in je leven. Je zult misschien gaan merken dat je niet meer zo naar je oude vrienden trekt, of dat je niet meer zoveel dezelfde interesses hebt als zij. De elfen vragen je om je geen zorgen te maken over deze natuurlijke verschuivingen in je leven. Het is niet zo dat je je oude vrienden afwijst of veroordeelt. Je bent bezig ruimte maken voor nieuwe groei en je erkent de Universele Wet van Aantrekking. Gelijkgestemde geesten trekken elkaar vanzelf aan. Weet dat je goede vrienden verdient, die je inspireren, ondersteunen, begrijpen en aanvullen.

Wat vind jij van 'Nieuwe vrienden maken'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen