Nieuwe plek

Nieuwe plek

Affirmatie

Fairy 1

Ik leef nu in een veilige, comfortabele omgeving, op een prachtige locatie.

Fairy 1

Er staat een verandering van locatie aan te komen. Het meest waarschijnlijke is, dat je gaat verhuizen naar een nieuwe woonplek. Hoewel deze kaart ook kan duiden op een verandering van werkplek.

Beschrijving

De elfen staan altijd in nauw contact met geografische veranderingen. Zij kunnen voelen dat jouw energie je naar een nieuwe locatie trekt. Misschien heb je al eens gedacht over verhuizen, dan geeft deze kaart aan dat het nu tijd is om dat serieus te overdenken. Maak een lijst van alle dingen die je in je nieuwe huis graag zou willen en vraag de elfen je te helpen die nieuwe plek te vinden. Deze kaart kan ook duiden op een verandering van werkplek. Misschien sta je op het punt ander werk te vinden. Of je werkgever plaatst je over naar een andere locatie, of promoveert je naar een ander kantoor. Ongeacht het soort nieuwe locatie, je kunt er op vertrouwen dat dit een verandering ten goede is, die de kwaliteit van je leven zal verbeteren.

Wat vind jij van 'Nieuwe plek'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen