Nieuwe kans

Nieuwe kans

Affirmatie

Fairy 1

Ik ben me bewust van de nieuwe kansen die ik nu krijg in mijn leven en ik verwelkom ze.

Fairy 1

Word je bewust van het feit dat jou een grote nieuwe kans wordt geboden. Het is veilig, je kunt het vertrouwen en die nieuwe kans grijpen.

Beschrijving

Er wordt je een hele belangrijke kans geboden. Misschien in de vorm van een businessvoorstel dat iemand je doet, een nieuw idee dat in je opkomt, of een gelegenheid om te investeren. Het kan zelfs komen in de vorm van een verlies, waarbij je er iets beters voor terugkrijgt. Zelfs al zou je je niet klaar voelen om naar een volgend niveau te gaan, of zou je ervoor terugschrikken, je kunt er zeker van zijn dat de hemel zijn hand al heeft uitgestoken en je leidt en beschermt terwijl je hogerop gaat. Als je hulp nodig hebt om te vertrouwen dat deze nieuwe kans waardevol is, bid om leiding. Dan zul je kunnen geloven in de betrouwbaarheid van dit geschenk en je zult weten dat je de hulp van boven ook verdient.

Wat vind jij van 'Nieuwe kans'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen