Neem eens een time-out

Neem eens een time-out

Affirmatie

Fairy 1

Ik ben geestig, speels en leuk gezelschap. Ik zal manieren vinden om te feesten niet mijn vrienden.

Fairy 1

Je ziel wil feestvieren en plezier maken. De elfen moedigen je aan je vrienden uit te nodigen voor een gezamenlijk avondje uit.

Beschrijving

Er is altijd iets te vieren, en deze kaart vraagt om dat nu ook te doen. Je ziel verlangt naar een spannend avontuurtje, bijvoorbeeld een ongewoon uitje, een feestje geven, of eens spontaan tijd vrij maken om te gaan dansen. Wat onze eigen time-outs of dagjes vrij betreft, we stellen die soms te gemakkelijk alsmaar uit, in de mening dat dat soort dingen teveel tijd en geld kosten. Toch zijn de voordelen van iets vieren talrijk: het geeft je een nieuw perspectief, nieuwe ideeën, het blaast oude vriendschappen nieuw leven in, en het geeft je die pure vreugde dat je jezelf een plezier hebt gedaan. De elfen vieren regelmatig feest, en heel vaak 's nachts. Zij kennen de waarde van zingen en dansen voor de ontwikkeling van gemeenschapsgeest. Misschien zou je liever willen dat iemand anders het initiatief zou nemen voor een avondje uit, maar misschien is het nu eens tijd voor jou om de leiding te nemen en iets speciaals te bedenken.

Wat vind jij van 'Neem eens een time-out'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen