Miraculeuze genezing

Miraculeuze genezing

Affirmatie

Fairy 1

In de waarheid is alles en iedereen, inclusief ikzelf; onmiddellijk geheeld. Ik wil me focussen op deze waarheid, in plaats van op angst en illusie.

Fairy 1

Verwacht een wonder! Je hebt gebeden om hulp. en die komt er nu aan. Hoe vollediger je de hele situatie in Gods handen legt, hoe sneller je zult merken dat je weer heel wordt.

Beschrijving

De Hemel staat volledig aan jouw kant, en je gebeden zijn gehoord en worden ook verhoord. Je hoeft de hemel niet te bidden en te smeken om hulp, want de situatie is inderdaad al geheeld. De geheelde realiteit kun je via verschillende (parallelle) manieren beleven. Je kunt kiezen, je kunt de voor jou hoogst denkbare realiteit ervaren door je denken, je emoties, en/of je intenties. De toegang tot je 'geheelde' situatie krijg je door vertrouwen en dankbaarheid. Dit zijn sterk katalyserende emoties en om die echt te kunnen voelen, zeg tegen God: 'Ik ben al het tobben over deze situatie moe. Ik wil er niet langer mee bezig zijn. Hier. Ik geef het allemaal aan U, zodat U er over kunt denken, en het kunt oplossen. Dankuwel dat U overal altijd zo goed voor mij zorgt.' En laat dan de situatie helemaal los. Visualiseer jezelf, terwijl je alles echt in Gods liefdevolle handen legt. Wees dankbaar dat je situatie nu is geklaard, en stel je open voor de creatieve oplossingen die je te wachten staan.

Wat vind jij van 'Miraculeuze genezing'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen