Milieubewustzijn

Milieubewustzijn

Affirmatie

Fairy 1

Het is een goed gevoel mijn planeet met liefdevolle zorg te koesteren.

Fairy 1

Het elfenrijk is zeer betrokken bij de gezondheid van Moeder Aarde. Met het trekken van deze kaart willen zij jou rekruteren, en ze vragen je om je actief bezig te houden met zaken die het milieu betreffen.

Beschrijving

Je heb het in je macht om een reusachtige invloed te hebben op onze planeet. De Aarde is een levend, ademend wezen, en de elfen doen een beroep op jou om haar te helpen. Jouw bijdrage zou kunnen zijn dat je meer doet aan recycling, dat je afval opraapt als je dat in de natuur ziet liggen,dat je overgaat op milieuvriendelijke schoonmaakproducten, dat je je aansluit bij een milieubeschermingsgroep, dat je vegetariër wordt, of dat je kinderen leert over de kwetsbaarheid van de natuur. Als je naar buiten gaat, de natuur in, vraag dan de elfen om aanwijzingen hoe jij persoonlijk je bijdrage kunt leveren aan het welzijn van Moeder Aarde. De elfen zullen je antwoorden in de vorm van gedachten, of gevoelens, doordat ze zorgen voor een opvallende 'toevalligheid', of door je te helpen jouw unieke vaardigheden in te zetten om aan andere mensen de zorgen voor het milieu door te geven.

Wat vind jij van 'Milieubewustzijn'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen