Maak muziek

Maak muziek

Affirmatie

Fairy 1

Diep in mijn ziel accepteer en ervaar ik nu de helende kracht van muziek

Fairy 1

Uit je in muziek. De elfen sporen je aan om te zingen, een muziekinstrument te bespelen, met je vingers te knippen, of je stereo aan te zetten.

Beschrijving

Muziek kan de ziel naar nieuwe hoogten tillen. Het heeft invloed op je stemming en op je uitstraling. De elfen maken bij elke gelegenheid muziek, zij kennen de therapeutische waarde ervan. Deze kaart is een aanmoediging. om jezelf te omringen met muziek. Elke soort muziek die je ziel kan raken is geschikt. De elfen houden vooral van vrolijke, vlotte muziek, want die brengt je in een feestelijke stemming. Maak de komende dagen zelf muziek, of draai muziek, en word je bewust hoe je stemming en je energie omhoog gaat. Misschien ontdek je dat je wordt aangetrokken tot nieuwe soorten muziek, of tot een soort muziek waartoe je je lang geleden ook voelde aangetrokken. Schenk aandacht aan liedjes die je telkens weer hoort op de radio, of misschien in je hoofd. Deze liedjes, of de herinneringen die ze oproepen, hebben wellicht een boodschap voor je die het antwoord is op een vraag waar je mee rondloopt.

Wat vind jij van 'Maak muziek'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen