Maak jezelf vrij

Maak jezelf vrij

Affirmatie

Fairy 1

Ik ben vrij en ik ben sterk Ik sta mezelf nu toe om van deze vrijheid en macht te genieten.

Fairy 1

Heb je het gevoel dat je verstrikt zit in een bepaald gebied in je leven? Deze kaart vraagt je om de eerste stap te zetten om jezelf te bevrijden van alle niet natuurlijke banden.

Beschrijving

Soms voelen we ons verstrikt door uiterlijke omstandigheden. Bijvoorbeeld: we menen dat onze financiële situatie of familieverplichtingen ons noodzaken om werk te accepteren dat ons helemaal geen voldoening schenkt. Of we zijn bang om ons los te maken uit een ongezonde relatie. Misschien hebben we het gevoel dat onze familie of onze echtgenoot ons niet iets zal 'laten doen' waardoor ons leven leuker of beter wordt, zoals een nieuwe cursus volgen, of op fitness gaan. En misschien hebben we ook het gevoel dat onze verslavingen ons in de greep hebben. De elfen vertellen ons dat als we verantwoordelijkheid nemen voor onszelf, we automatisch ook meer verantwoordelijk zijn naar anderen. Dat betekent dat als wij gelukkig zijn, onze familie vrienden, kinderen en echtgenoot het fijn vinden om bij ons te zijn, en dat zij geïnspireerd worden door onze kracht en ons vertrouwen. Bid om hulp voor het loslaten van je angst en bij het jezelf vrijmaken. Het ligt in Gods plan dat je je verantwoordelijkheid neemt en dat je je tegelijk zo vrij voelt als de vogels, de engelen en de elfen.

Wat vind jij van 'Maak jezelf vrij'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen