Loslaten

Loslaten

Affirmatie

Fairy 1

Ik ben bereid om nu de situatie over te geven aan mijn Schepper. Als ik het worstelen loslaat, komt alles perfect in orde.

Fairy 1

Je bereikt geen positief resultaat, want je worstelt teveel met het probleem. Door los te laten stel je jezelf open voor een wonderbaarlijke oplossing.

Beschrijving

Problemen worden veroorzaakt door het denken en doen van mensen. Daarom worden problemen ook niet opgelost door nog meer menselijk denken en doen. Als we heel hard denken of worstelen om een probleem op te lossen, worden de dingen eigenlijk juist erger! Met het trekken van deze kaart word je gevraagd om je menselijk worstelen te stoppen. Stop met denken over een probleem, want je focus op het negatieve kan tot meer negativiteit leiden. Zeg hardop of in stilte: 'Ik ben bereid om nu de situatie over te geven aan mijn Schepper.' Door deze affirmatie kan de hemel voor jou in actie komen. Je zult je onmiddellijk opgelucht voelen, en heel voldaan zijn als je ziet hoe gemakkelijk en natuurlijk de situatie zichzelf oplost.

Wat vind jij van 'Loslaten'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen