Liefdespartner

Liefdespartner

Affirmatie

Fairy 1

Ik ben een romantisch mens. Ik laat alle angst los om liefde te geven of te ontvangen.

Fairy 1

Er is een nieuwe romance op komst! Ofwel een nieuwe partner, ofwel een opleving van de passie in een bestaande relatie, zullen je veel plezier geven in de nabije toekomst.

Beschrijving

Met het trekken van deze kaart wil de elfenwereld je laten weten dat er een nieuwe golf van romantiek op komst is. Romantiek kan zich op verschillende manieren manifesteren, zoals het ontmoeten van een nieuwe partner, die je hart doet zingen van passie en verrukking, of de vernieuwing en verjonging van een tanende relatie met een nieuwe liefde. Misschien komt de nieuwe romantiek in de vorm van lekker weggaan, bijvoorbeeld een tropische vakantie, of in de vorm van een nacht in een bijzonder hotel of bed-en-breakfast, of van een heerlijk avondje uit eten en dansen. Elfen houden van romantiek, en zij kennen het belang van passie in een relatie. Vraag hen je te helpen met vindingrijke ideeën om meer romantiek in je leven te brengen. Zij herinneren je er aan dat romantiek een gemoedstoestand is, en dat deze speelsheid en creativiteit vraagt. Soms, als we gespannen zijn, verlangen we het meest naar romantiek, maar we weten juist dan niet hoe we dat moeten bereiken. Laat de elfen je helpen je te ontspannen, zodat de stroom van romantische ideeën je gemakkelijker kan bereiken. Vraag de elfen ook je de energie te geven om die ideeën in daden om te zetten en er ten volle van te genieten.

Wat vind jij van 'Liefdespartner'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen