Lichaamsbeweging

Lichaamsbeweging

Affirmatie

Fairy 1

Ik schenk met liefde aandacht aan de behoeften van mijn lichaam.

Fairy 1

Je lichaam wil zich uiten in beweging. Luister naar je lichaam, het zal je laten weten om welke beweging het vraagt.

Beschrijving

Je fysieke lichaam heeft zijn eigen levenskracht en intelligentie, en het is een deel van hetzelfde elementaire koninkrijk als de elfen. Beide hebben iets kinderlijks en iets behoeftigs, en beide zijn tevens volwassen en wijs. Deze kaart toont de wijsheid van je lichaam, en vraagt dat je de behoefte van je lichaam aan training en beweging honoreert. Neem even de tijd om je lichaam te vragen wat voor soort beweging het zou willen. Iets voor de conditie van hart en bloedvaten, zoals joggen? Een rustige wandeling in de natuur? Stretchende en tegelijk meditatieve activiteiten van yoga? Dansen op muziek? Luister en doe dan wat je lichaam je vertelt.

Wat vind jij van 'Lichaamsbeweging'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen