Lachen

Lachen

Affirmatie

Fairy 1

Ik zie de humor van het leven en ik lach gemakkelijk

Fairy 1

Elke wolk heeft niet alleen een zilveren rand, maar ook een humoristische kant. Probeer objectief naar je situatie te kijken en probeer er een humoristische draai aan te geven. Lachen helpt om je leven vanuit een nieuw perspectief te zien, zodat je op creatieve inzichten en oplossingen komt.

Beschrijving

Volgens de elfen ben je veel te serieus over het leven. Zij vragen je je verantwoordelijkheden even te negeren, je 'heilig ontzag' voor het leven los te laten, en je gevoel niet achter geforceerde geestigheden te verbergen. Ze vragen je om in plaats daarvan de humor te zien die als een rode draad door het leven loopt. Ons leven wordt veel plezieriger als we het kunnen zien door de ogen van een humorist, als een goede komedie. Lachen helpt ons om een stapje terug te doen, en onszelf en de situatie objectiever te bekijken. Als we lachen zijn we ontspannen, en als we ontspannen zijn, krijgen we gemakkelijker nieuwe energie, en vinden we gemakkelijker een creatieve oplossing. Neem dus vandaag de tijd om te lachten. Ga bijvoorbeeld die nieuwe leuke film kijken, koop een leuk boek van je lievelingsschrijver, of vertel moppen of grappige verhalen aan een vriend.

Wat vind jij van 'Lachen'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen