Kijk naar je innerlijke zelf

Kijk naar je innerlijke zelf

Affirmatie

Fairy 1

Ik draag een grote schoonheid en licht in Ine. en ik kan putten uit al de kennis van het Universum

Fairy 1

Je hebt geprobeerd voldoening te vinden in bronnen buiten jezelf zoals materieel bezit of relaties. Je zoekt ook hulp van anderen. De elfen vragen je naar binnen te gaan bij jezelf voor de antwoorden die je nodig hebt.

Beschrijving

Soms, als je je leeg voelt, is je eerste reactie proberen die leegte op te vullen door iets te gaan kopen of iemand bij je te vragen. Je kunt in de val trappen te denken: 'Ik zal gelukkiger zijn als ik een nieuwe minnaar (promotie, uitgebreidere garderobe, enz.) heb'. Maar als je de nieuwe aanwinst dan hebt, voel je je maar een klein poosje voldaan. De elfen herinneren je er aan, dat de ware vervulling alleen kan komen van verbondenheid met de Geest binnenin je. Ga in gesprek met je Schepper, en je zult je vervuld voelen van goddelijke liefde. Hetzelfde geldt voor als je op zoek gaat naar antwoorden bij autoriteiten buiten jezelf. Er is natuurlijk niets mis met het raadplegen van wijze vrienden, zeker niet als hun advies op één lijn staat met wat je voelt dat waar is. Maar misschien ben je ook bij vrienden, een mentor of een helderziende te rade gegaan voor oplossingen, en ben je daarna in verwarring omdat ze allemaal iets anders zeiden. Dus, als iedereen je een andere oplossing aanraadt dan is het tijd om te mediteren, en te luisteren naar wat je innerlijke gids je vertelt.

Wat vind jij van 'Kijk naar je innerlijke zelf'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen