Je ware gevoel serieus nemen

Je ware gevoel serieus nemen

Affirmatie

Fairy 1

Ik luister naar mijn ware gevoel en volg het, wetend dat dat het antwoord is op mijn gebeden.

Fairy 1

Met het trekken van deze kaart word je dringend verzocht te luisteren naar je ware gevoel en dat te volgen. Bedrieg jezelf niet, en praat jezelf niet aan dat het acceptabel is om je innerlijke stem van de waarheid te ontkennen of te negeren.

Beschrijving

Je hebt een innerlijke leermeester die heel wijs is. Deze bron van wijsheid spreekt tot je ziel via je lichaam en via je emoties, altijd. Je kent het wel: onderbuikgevoelens die niet mis te verstaan zijn, of lichamelijke reacties op dingen, zoals opeengeklemde kaken, of zenuwen in je maag. Je hart kan je naar een bepaalde plek trekken, een specifieke baan, of een bepaald soort relatie. Of je kunt de drang voelen je terug te trekken uit een situatie die onacceptabel is. De elfen kennen het belang van acht slaan op hun eigen gevoelens en zij vragen jou om dat ook te doen. Zij zeggen: 'Doe alsjeblieft geen afbreuk aan wat je in je hart weet dat waar is. Volg je gevoel, dat is je innerlijke kompas, dat zal je thuis brengen, dat zal je warm houden, veilig, gesteund, en blij.' Als je niet zeker weet wat voor gevoelens je ergens over hebt, schrijf dan je gedachten en emoties op in een dagboek, zo kun je helderheid krijgen en het begrijpen.

Wat vind jij van 'Je ware gevoel serieus nemen'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen