Je veilig voelen

Je veilig voelen

Affirmatie

Fairy 1

Ik ben veilig, ik ben zeker, ik ben op elk moment volledig beschermd.

Fairy 1

Alle gevoelens van gevaar of kwetsbaarheid worden geheeld en worden vervangen door het zekere weten dat je veilig en beschermd bent, hier en nu.

Beschrijving

Heb je je de laatste tijd angstig gevoeld of onzeker? Deze kaart is het teken dat de hemel zich bewust is van je gevoelens en je te hulp komt. Je wordt omringd door hemelse wezens die je voortdurend liefhebben en beschermen. De elfen herinneren je er aan, dat het denken aan gevaar je gevoel van kwetsbaarheid prikkelt. In je gedachten heb je dan macht gegeven aan iets buiten jezelf. Je gelooft dan dit `waandenkbeeld' (dat je zelf hebt gecreëerd) de macht heeft om je kwaad te doen. De enige macht die het heeft is echter de macht die jij het hebt gegeven. De elfen dringen er bij je op aan tot het besef te komen van deze misvatting. Zie dat jij de macht hebt om een gelukkig en veilig leven te creëren, en neem het besluit je voortaan veilig te weten en te voelen.

Wat vind jij van 'Je veilig voelen'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen