Innerlijke vrede

Innerlijke vrede

Affirmatie

Fairy 1

Mijn geest en mijn hart zijn in vrede, en ik weet dat er in al mijn behoeften automatisch wordt voorzien. Ik kan zonder moeite rust nemen omdat ik er zeker van ben dat alles goed is.

Fairy 1

Maak innerlijke vrede tot je hoogste prioriteit. Verplicht jezelf tot het nemen van stappen die tot innerlijke vrede leiden en zet die stappen nu, stel ze niet uit.

Beschrijving

Innerlijke vrede is niet iets dat je moet verdienen of verwerven, want je ware zelf is al in vrede. Het is meer als een beeldhouwer met een blok marmer, die met het materiaal werkt totdat het innerlijke meesterwerk zich ontvouwt. Als je innerlijke vrede tot je hoofddoel maakt, zul je onvermijdelijk een enorme opluchting ervaren. Stappen die tot innerlijke vrede leiden zijn: eerlijk zijn tegenover jezelf, leven volgens de innerlijke leiding die je krijgt, behulpzaam en vriendelijk zijn voor anderen, mediteren of yoga doen, alleen gezond voedsel eten, giftige stoffen vermijden, een gezond slaappatroon aanhouden, negatieve mensen en media vermijden, je problemen in Gods handen leggen, in contact blijven met de natuur, je leven zo eenvoudig mogelijk houden, en 'nee' zeggen als dat nodig is.

Wat vind jij van 'Innerlijke vrede'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen