Innerlijke kracht

Innerlijke kracht

Affirmatie

Fairy 1

Het is veilig voor mij om sterk te zijn! Alle kracht van het Universum stroomt door mij heen en ondersteunt me.

Fairy 1

Je staat jezelf toe je ware kracht te ervaren en tot uitdrukking te brengen. De elfen vragen te de affirmatie te gebruiken: 'Het is veilig voor mij om sterk te zijn!'

Beschrijving

Je hebt alle kracht van het Universum in je. Niemand is sterker dan jij. Als een spiritueel gericht mens kun je je kracht en macht niet misbruiken of fout gebruiken. Je gidsen zullen je alle gelegenheid geven om die kracht te gebruiken en te laten groeien op een manier die een zegen is voor jou en voor de wereld. De Hemel heeft werkers van het licht nodig, jou dus ook, om zijn kracht te realiseren en te gebruiken. Het trekken van deze kaart betekent dat je wordt gevraagd, om elke vrees die je mogelijk nog hebt om sterk te zijn en macht te hebben, los te laten. De elfen vragen je om je gevoel van eigenwaarde hoog te houden door te erkennen en te respecteren, goede zorg te dragen voor je lichamelijk en emotioneel welzijn, te werken aan je dromen en aspiraties, en de tijd te nemen om te mediteren of te bidden. Hoe groter je gevoel van eigenwaarde is, hoe meer je je op je gemak zult voelen met de kracht.

Wat vind jij van 'Innerlijke kracht'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen