Innerlijk kind

Innerlijk kind

Affirmatie

Fairy 1

Ik investeer in mezelf door regelmatig de tijd te nemen om alles los te laten, te spelen en plezier te maken.

Fairy 1

Je zorgt voor kleine kinderen door naar ze te luisteren, met ze te spelen en ze te knuffelen. Jouw innerlijke kind verlangt ernaar op dezelfde manier gekoesterd te worden. Ook vraagt deze kaart je om geduld te hebben met jezelf je groeit en wordt volwassen in je eigen tempo.

Beschrijving

Als je jezelf verwaarloosd voelt of niet gewaardeerd, dan is de meest voor de hand liggende reden dat je de behoeften van je innerlijke kind hebt genegeerd. Net als elk kind heeft ook jouw innerlijke kind dagelijks zorg en aandacht nodig. Dit houdt ook in dat je dat kind steeds positieve feedback geeft. Geef jezelf nu meteen een knuffel en zeg tegen jezelf (van binnen of hardop): 'Ik houd van je! Je bent een prachtig en perfect kind van God.' Neem vandaag eens de tijd om te spelen. Je kunt bijvoorbeeld naar een pretpark gaan of naar een speeltuin. Het kan ook zijn dat je heel spontaan gekke moppen vertelt aan een vriend of vriendin. Je nieuwe dagelijkse gewoonte om 'te zorgen voor je innerlijke kind' helpt je jezelf jonger te voelen en levendiger en dat zal je zeker productiever maken. Je zult merken dat je vol frisse nieuwe ideeën zit, en je vrienden zullen je al snel vertellen hoe jong en fris je er uitziet.

Wat vind jij van 'Innerlijk kind'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen