Houd voet bij stuk

Houd voet bij stuk

Affirmatie

Fairy 1

Ik spreek mijn waarheid, ferm en met liefde. Ik vertrouw mijn sterke gevoelens, en houd voet bij stuk in het ernaar luisteren.

Fairy 1

De elfen vragen je om besluiten te nemen, gebaseerd op je ware gevoelens. Blijf bij deze besluiten en laat invloeden van buitenaf je niet aan het twijfelen brengen.

Beschrijving

Als je echt eerlijk bent tegenover jezelf, dan weet je wat e echt wilt. Andere mensen kunnen je echter onder druk zetten om je ware gevoelens te verloochenen. Deze kaart is een teken dat je eerste beslissing de juiste was en dat je je niet in de war moet laten brengen door invloeden van buiten. Het is wel altijd wijs om te luisteren naar wat anderen te zeggen hebben, maar laat je niet verleiden daardoor te gaan schipperen met je eigen behoeften. Wees niet bang om anderen te laten weten hoe jij je voelt. Als je jouw waarheid spreekt, zul je waarschijnlijk gaan ontdekken, dat je nieuwe opties gaat zien die tot een win-win-situatie kunnen leiden. Zo gauw andere mensen zich duidelijk bewust worden van wat jij echt wilt, zullen zij je ook helpen een manier te vinden om dat te verwerkelijken, zonder dat dat indruist tegen hun eigen behoeften. En zo voelt iedereen zich tenslotte happy. En nog belangrijker, jouw zelfvertrouwen zal groeien als je zorg draagt voor jezelf, en anderen zullen je respecteren omdat je voet bij stuk houdt.

Wat vind jij van 'Houd voet bij stuk'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen