Hoger bewustzijn

Hoger bewustzijn

Affirmatie

Fairy 1

Ik kan de innerlijke stem van de Geest duidelijk horen en verstaan.

Fairy 1

Je krijgt leiding van je eigen ware zelf je hogere bewustzijn, en dat is één met de goddelijke wijsheid. Je luistert eerder naar liefde dan naar angst.

Beschrijving

Deze kaart is een bevestiging van het feit, dat je gedachten, gevoelens, dromen en aspiraties nu van de Geest komen. Je hebt om leiding van boven gevraagd en je hogere zelf heeft je gebeden verhoord. Je spirituele pad heeft je geholpen om deze stem te kunnen horen, want je hebt de tijd genomen om te luisteren. Misschien ben je begonnen met mediteren of met yogaoefeningen, en dat heeft je geest en je hoofd geholpen tot rust te komen. Of misschien heb je je radicaal tot het Universum gericht en ben je vastbesloten je leven te verbeteren. Welke route je ook genomen hebt, die werkt heel goed. De elfen vragen je nu om te blijven communiceren met je hogere bewustzijn. Dit houdt ook in dat je tijd uittrekt weg van lawaai en stress. Misschien moet je vaker een wandeling maken buiten in de natuur, je aansluiten bij een spirituele groep, of een retraite doen. Door rust te brengen in je geest en je leven, zal de stem van je hogere bewustzijn steeds luider en helderder doorkomen. En die stem zal je op alle gebieden van je leven uitstekend leiden.

Wat vind jij van 'Hoger bewustzijn'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen