Harmonie in de familie

Harmonie in de familie

Affirmatie

Fairy 1

Ik zie het goede in elk lid van mijn familie. Mijn familieleven is harmonieus en vol liefde en vreugde.

Fairy 1

Je relaties met familieleden worden geheeld. Als je liefdevolle gedachten en gevoelens koestert jegens alle betrokkenen (inclusief jezelf), zul je echte harmonie ervaren in je familie.

Beschrijving

Elk mens in je leven wordt beïnvloed door jouw meningen verwachtingen. En dit geldt ook voor je familieleden. Bij het trekken van deze kaart word je aangeraden positief en liefdevol te denken over iedereen, van wie jij het gevoel hebt dat die je irriteert of je heeft gekwetst. Hoe meer liefdevolle energie je naar die persoon stuurt, hoe meer liefde je terug zult krijgen. Heb geduld - je begint het gevoel te krijgen dat er een belangrijk helingsproces gaande is in je familierelaties. De elfen vragen je om drie redenen te bedenken waarom je dankbaar bent voor elk van je familieleden. Als een iemand je extra lijkt te frustreren, bedenk dan vijf redenen waarom die persoon beminnenswaard is. Stuur die persoon je gebeden en zegeningen, en in je relatie met hem of haar zal je onmiddellijk verbetering zien optreden.

Wat vind jij van 'Harmonie in de familie'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen