Gelukkige afloop

Gelukkige afloop

Affirmatie

Fairy 1

Alles is volmaakt in goddelijke orde, hier en nu.

Fairy 1

Positief resultaat verzekerd! Laat elke bezorgdheid los en wees ervan overtuigd dat alles uiteindelijk goed komt.

Beschrijving

Dit is een geruststellende kaart die aangeeft dat de film, waarin jij op dit moment je rol speelt, een gelukkig einde heeft. Lastige situaties worden op wonderbaarlijke wijze opgelost. Misverstanden zijn vergeten. Fouten zijn vergeven. De elfen dringen er bij je op aan te stoppen met je zorgen te maken over de toekomst. Je angst zou op een negatieve manier selffulfilling kunnen worden. Als je je teveel zorgen maakt, zou je letterlijk het positieve plan dat de hemel voor je in petto heeft, kunnen saboteren. Ga dus naar buiten, de natuur in en vraag de elfen je te helpen om je te verheugen in de volmaaktheid van de schepping. Die vreugde zal je weer nieuw vertrouwen geven en je verzekeren van de gelukkige afloop die je wacht.

Wat vind jij van 'Gelukkige afloop'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen