Geldelijke overvloed

Geldelijke overvloed

Affirmatie

Fairy 1

Ik heb financiële zekerheid. Ik wordt rijkelijk gesteund, vandaag en elke komende dag.

Fairy 1

Je hebt een nieuw gevoel van overvloed gemanifesteerd in je leven. Financiële barricades zijn met succes uit de weg geruimd, en nu zit je in de stroom van groeiende voorspoed. Gefeliciteerd!

Beschrijving

Je financiële situatie verbetert zich. Je hebt gevraagd en gebeden om een wat grotere geldstroom en je hebt meer welvaart gevisualiseerd. Je positieve denken en je verlangen hebben nu geresulteerd in een goudader die er aan komt. Je bent fortuinlijk en dat niet alleen op financieel gebied, maar dat betreft ook een groeiend aantal kansen in je privéleven en je werk. De elfen zijn experts in manifesteren en ze raden je aan om positief en blij van hart te blijven terwijl je geniet van je wonderlijke nieuwe situatie. Zeg geregeld de affirmatie: 'Ik aanvaard dankbaar al het goede in mijn leven op dit moment', en 'Ik verdien overvloed'. Als je zou merken dat de geldstroom ooit gaat haperen of wordt onderbroken, vraag dan de elfen je gedachten en gevoelens weer in het goede spoor te brengen, zodat je dankbaar en bereidwillig alle giften accepteert die je zo rijkelijk verdient.

Wat vind jij van 'Geldelijke overvloed'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen