Dromen komen uit

Dromen komen uit

Affirmatie

Fairy 1

Mijn hart loopt over van dankbaarheid en enthousiasme, ik weet hoe ik omringd ben door fantastische mensen en situaties.

Fairy 1

Het verlangen van je hart is bezig zich in de realiteit te manifesteren. De elfen vragen je vast te houden aan je geloof en je vertrouwen, en een positief resultaat te verwachten.

Beschrijving

Goed nieuws! Het leven waarvan je hebt gedroomd gaat werkelijkheid worden. Je affirmaties, gebeden, visualisaties en andere positieve oefeningen werpen hun vruchten af. Nu vragen de elfen je om te blijven vertrouwen. Op dit moment kun je misschien al een glimp opvangen van hoe je dromen werkelijkheid worden. Die dromen gaan van iets wat je alleen maar denkt over in een etherische vorm, om daarna hun vaste vorm aan te nemen. Om deze overgang volledig en succesvol te laten verlopen is het nodig dat je blijft vertrouwen en blijft bidden. Vraag God en de elfen je te helpen elke denkbare angst los te laten die zou maken dat je het goede resultaat zelf saboteert. Je verdient deze nieuwe overvloed, ook dat jij en de mensen om je heen ervan kunnen genieten.

Wat vind jij van 'Dromen komen uit'? Deel jouw ervaring met ons!

Helen met de Elfen kopen?

Helen met de Elfen Helen met de Elfen

Elfen zijn de beschermengelen van de natuur en zij kunnen je geweldig helpen op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid en carrière. Via deze 44 orakelkaarten kun je een diepe persoonlijke relatie krijgen met de verbazingwekkende wereld van de elfen. De elfen helpen je bij het vinden van nieuwe innerlijke kracht en vertrouwen, en bij het omgaan met jezelf, met meer liefde en respect.

Met behulp van de ingesloten handleiding leer je hoe je jezelf en anderen nauwkeurig kloppende en helpende readings kunt geven. Je zult hier geen negatieve of vreeswekkende kaarten of afbeeldingen vinden, want God en de natuurengelen houden oneindig veel van je!

Helen met de Elfen kopen